|
Przepowiednia |
| Autor |
Wiadomość |
Administrator
Site Admin
|
|
|
|
 |
|
Administrator
|
|
 |
kajdunia
Moderator

|
Wysłany: Czw 28 Lut, 2008 18:08
|
|
|
to ja zaczne pierwsza
o was chyba pozdzieralo??!! ja chce zyc!! wtedy bede miala okragle 18 latek.... |
_________________ "Upaść możesz sam-lecz by znowu stanąć na nogi, potrzebujesz ręki przyjaciela" Przysłowie żydowskie |
|
|
|
 |
Radosny
Stały bywalec

|
Wysłany: Czw 28 Lut, 2008 19:51
|
|
|
Ostatnie zdanie ("Jedno jest pewne - wiele starożytnych ksiąg wskazuje na rok 2012 jako ważny w historii ludzkości. ").
No pewnie, przecież wtedy będzie Euro w Polsce ^^ |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
Van_Dayck
Stały bywalec

|
Wysłany: Czw 28 Lut, 2008 19:51
|
|
|
| kajdunia, możliwe że będziesz miała nawet 100 w chwili śmierci. Nie ma 100% pewności że to ma nastąpić. |
_________________ Nie sztuką jest zobaczyć żeby uwierzyć, ale uwierzyć żeby zobaczyć. |
|
|
|
 |
kajdunia
Moderator

|
Wysłany: Pią 29 Lut, 2008 14:24
|
|
|
| no ale mimo wszystko. ja nie chce tak szybko umierac. ja sie chce z zaba slub wziasc:P |
_________________ "Upaść możesz sam-lecz by znowu stanąć na nogi, potrzebujesz ręki przyjaciela" Przysłowie żydowskie |
|
|
|
 |
swrn
Stały bywalec

|
Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 18:50
|
|
|
Moim zdaniem to takie gadanie i w to nie wierzę. Gdyby dało się przepowiedzieć przyszłość to można by ją zmienić, a wtedy przepowiednia i tak by się nie sprawdziła |
|
 |
Van_Dayck
Stały bywalec

|
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008 13:35
|
|
|
| swrn napisał/a: | Moim zdaniem to takie gadanie i w to nie wierzę. Gdyby dało się przepowiedzieć przyszłość to można by ją zmienić, a wtedy przepowiednia i tak by się nie sprawdziła |
Prawdopodobnie nie da się niczego zmienić w czasie. To co ma się wydarzyć lub się już wydarzyło jest zapisane i nie da się w żaden możliwy sposób zmienić. |
_________________ Nie sztuką jest zobaczyć żeby uwierzyć, ale uwierzyć żeby zobaczyć. |
|
|
|
 |
Radosny
Stały bywalec

|
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008 15:55
|
|
|
| swrn chyba chodziło o mniejsze przepowiednie, w tym jednak przypadku nawet wiedza, że w 2012 Ziemia wybuchnie (?) nic by nie zmieniła, bo czegoś takiego uniknąć się nie da. Oczywiście trzeba by było założyć, że jest to prawda, w co mi sie niechce wierzyć. |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
jasiu
Stały bywalec

|
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 20:22
|
|
|
swrn, jakim cudem, znając przyszłość, przeciwdziałałbyś końcu świata?
Poza tym to są bzdury, w roku 2012 nic się nie wydarzy (miało być zakończenie świata na początku XXI wieku i nic się nie stało, poza tym są liczne przypadki kiedy to koniec świata miał nastąpić np. w 1000 roku lub 1492 chyba i nic się nie stało). Jestem sceptyczny. |
|
|
|
 |
Radosny
Stały bywalec

|
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 20:59
|
|
|
Jeśli przeżyjemy 2012 rok to ostatnią groźbą będzie papież-murzyn |
|
|
|
 |
|
|